Wie is Studio Vink?

Ha, mijn naam is Julia (35 jaar) en ik ben moeder van twee zoons van 7 en 5 jaar. Mijn grootste passie is het maken van kleding. Ik ben verslaafd aan het zoeken naar mooie stoffen en word blij als ik er een mooi kledingstuk van heb gemaakt. Als ik in een kledingwinkel sta denk ik vaak ‘ik maak het zelf wel’ en inmiddels zijn onze kledingkasten dan ook voor het grootste deel gevuld met mijn handgemaakte kleding! 

Als klein meisje leerde ik naaien op de naaimachine van mijn moeder en daar ben ik nooit meer mee gestopt. Inmiddels beschik ik zelf over naai- en lockmachines én een hele verzameling stoffen. Deze stoffen koop ik overal en nergens; op de stoffenmarkt, in winkels of online. 

Ik deel mijn passie graag en inmiddels zijn er al heel wat mensen die een door mij gemaakt kledingstuk in de kast hebben liggen. Ik laat geen verjaardag of kraamcadeau aan me voorbij gaan en grijp gelijk mijn kans om iets te maken. 

Neem gerust contact op als je interesse hebt. 

Julia Vinken