Wie is Studio Vink?

Ik ben Julia (35 jaar) en moeder van Felix (6) en Oscar (4). Naast een druk gezinsleven en mijn parttime baan, is mijn grootste passie het maken van kleding. Ik ben ‘verslaafd’ aan het zoeken naar mooie stoffen en word blij als ik er een mooi kledingstuk van heb gemaakt. Inmiddels zijn onze kledingkasten dan ook voor het grootste deel gevuld met mijn handgemaakte kleding. Steeds vaker kreeg ik de vraag of ik er niet meer mee zou willen doen…Ja! Zo is Studio Vink ontstaan. 

Hoe het begon

Als klein meisje leerde ik naaien op de naaimachine van mijn moeder en daar ben ik nooit meer mee gestopt. Inmiddels beschik ik zelf over naai- en lockmachines en een hele verzameling stoffen. Deze stoffen koop ik overal en nergens; op de stoffenmarkt in Eindhoven, in winkels of online. Vaak in kleine hoeveelheden van één of twee meter. Hierdoor is bijna elk kledingstuk uniek en zul je er niet snel een tweede van tegenkomen.

Ik deel mijn passie graag en inmiddels zijn er al heel wat mensen die een door mij gemaakt kledingstuk in de kast hebben liggen. Ik laat geen verjaardag of kraamcadeau aan me voorbij gaan en grijp gelijk mijn kans om iets te maken. 

 

Heb je ook interesse? Neem gerust eens contact op.

Julia Vinken