Pakketten

WERKWIJZE

Jullie zijn eruit, jullie hebben hulp nodig, en nu?

We starten altijd met een vrijblijvende kennismaking via een telefoon- of beeldgesprek. In dit gesprek maken we kort kennis, kunnen jullie de hulpvraag omschrijven en ik uitfilteren met welk type advies ik jullie kan helpen. Wanneer we dit helder hebben stel ik een op maat gemaakte offerte op. Wanneer deze offerte akkoord is plannen we de intake op locatie in en gaan we aan de slag! 

Check hieronder welk pakket bij jou past!

Materialen bord van een interieurplan presentatie

Sparuur op locatie

Loop je vast op een bepaald vraagstuk zoals raambekleding of indeling? Blijf je maar scrollen op Pinterest? Of heb je een prachtig interieur maar mis je net de puntjes op de i en heb je iemand nodig die je helpt met het maken van keuzes? Tijdens een spar uur heb je een uur lang de tijd om al je vragen te stellen!

Interieurplan

Wanneer dit plan klaar is weet je precies welke kleur er op muur komt, waar de eettafel komt te staan en wat voor raamdecoratie er komt te hangen. Een compleet plan voor zowel de indeling, meubels en kleur- & materiaal gebruik. Met deze handleiding voor jou persoonlijke interieur kan je lekker aan de slag. Een interieurplan kunnen we maken voor 1 ruimte, een verdieping of de complete woning.

Realisatie

Je hebt een fantastisch plan klaar liggen, en hoe nu verder? Van het aanvragen van offertes tot het maken van de planning en aansturen van de onderaannemers op de bouw, Studio Vink neemt je alles uit handen!